padlý aniel

padlý aniel

Anotace: bol som zhodný do hlbín luctva ..

padli aniel spieva piesen svoju
a temnota mu odpovedá bolesťou
rieka pri ktorej aniel klači ..
šeptá mu text ktorí potom sám vysloví ..
čakajúc na koniec svoj ...
nedáva nadej svojej slobody..
hriech a jeho chyba ničí ho ...
a plač nikdy nepomáha...
rieka čierna telo jeho prevádza ...
a lahkou hudbou nechá planúť dušu plačúcu ..
Autor Darken Salem Jesus, 01.08.2013
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: ašari
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí