Nedobrá

Nedobrá

Anotace: pro ty, kdo vyčítají

Jsem srdcem noci a jsem dechem havrana,
jsem tíživý pocit a jsem bitva prohraná.
Jsem měsíc v úplňku uprostřed zatmění,
jsem černá kočka a špatné jsem znamení.

Jsem zpěvem vlka a jsem trnem ve dlani,
jsem černou tmou, která nechce znát svítání.
Jsem vůli draka a pohledem bez zraku,
jsem mořský útes, bez funkčního majáku.

Jsem vrahem citů a zabiják emocí,
nezdravý červ, který žil v shnilém ovoci.
Ne, nejsem dobrý tvor, ani to netvrdím
jenže už za svůj čas smířená jsem i s tím.
Autor Anjesis, 01.08.2013
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: Amable seňor Marek, NatalieDevlin, genca, Hedvika, seh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda!!! :-)

24.09.2013 12:36:22 | Amable seňor Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí