Vášeň

Vášeň

Anotace: "Vášeň je síla, vůči které jsme bezmocní." (The piano)

Pohledy, jimiž hltal křivky mého těla,
ruka, jakoby mimochodem v mém klíně,
třpytná bělost kůží, co se ve tmě skvěla,
probíral se mými vlasy, jemně, pomalu, líně.

Není třeba stydlivosti,
víme, však by byla falešná.
Vášeň spíš se na mě hostí.
Místo cudného zpět cukání
vložím se mu v ruce celá.

Nač mít v hlavě, co bych dělat měla.
Až strach, život bez pravidel, nahání.
Autor MarťaB, 01.08.2013
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí