Strom

Strom

Anotace: ,,,

Větve bez listů,
na nich ptáče.
Žena na zemi pláče,
pod stromem oběšenců.

Padající list,
vzatý se odnikud.
Mrtvý muž,
visící na stromě.

Trpkost v srdci,
schovaném pod kůrou.
Ničí vše živé,
z ptáčete krkavcem.

Temnota citů,
veškeré lásky zbavených.
Mrtvola houpe se,
list klidně padá si.

Tráva zčernalá
a rakev je už připravena.
Padne tam každý,
strom však zůstane.

Navěky.
Autor hereticbeast, 03.08.2013
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi dobré

11.08.2013 16:28:50 | Darken Salem Jesus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí