Přísahám

Přísahám

Anotace: ...

Změny, sic přicházejí pozvolna,
Působí, že ztrácím samu sebe,
Že ze střídmé se stává povolná,
Že jak peklo působí mé nebe.

Když polykám vzduch plný smogu
A oxymóron je můj sen,
Přemýšlím, zda pomohlo by cvičit jógu,
Abych byla zase sebou jen.

Vtip je v tom, že vtipné to moc není,
Když přemýšlím, kde všude chybuji,
Zda neměla bych radši chodit po setmění,
Když si plané sliby slibuji.

Snad konečně teď předsevzetí,
K obrazu stvoří pravý rám,
Snad moje sliby neuletí,
Ne, neuletí, přísahám.
Autor aeshna, 04.08.2013
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí