Na hladině růže plují

Na hladině růže plují

Anotace: ...

Na hladině růže plují,

hrdinu doprovázejí.

Hrdina mrtvý byl,

pro svou zem žil.

 

Svou vlast miloval,

proti politikům bojoval.

Málo lidí bylo s ním,

pro pravdu žil, to vím.

Autor aley, 06.08.2013
Přečteno 352x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale básnička se mi líbí!

06.08.2013 19:02:38 | Qwolady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí