Bethnal Green

Bethnal Green

Anotace: O touze, svobodě a svědomí

.

Přišla se se mnou rozloučit ke dveřím,
v pronajatym bytě v Bethnal Green.
Víc než přátelsky,
když jsem odcházel za jinou.

Na mostě rachotily vlaky
a z černý londýnský oblohy celý ten spektákl na pavlači pozoroval úplněk.

Snad ještě cítila energii z ranního orgasmu,
já jsem se cítil lehce provinile,
nechtěl jsem zraňovat,
chtěl jsem odpouštět
a holky ve vagonu na červené Central line se na mě usmívaly
ikdyž zrovna držely za ruku někoho jinýho.


.
Autor Jan Hrábě, 06.08.2013
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: ještěrečka, Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí