Poutník

Poutník

Anotace: ... a Poutnice?

Nějak se mi zastavil

čas na hrudníku

ze zásob lékořiče

vytrvale pryští krev...

 

A věci se komplikují

Tvou rukou na mé dlani

jako v závodě o nesmrtelnost

ve kterém zabili vítěze...

 

Perlou na dně sklenky

Ti namaluji svět
už zase prší, Smutněnko
...narážím hlavou do zdi a zapomínám

že papírového draka nepřelstíš

a není princezny

kterou by stálo za to obětovat 

 

 

 

Autor terezkys, 07.08.2013
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Avola, Robin Marnolli, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný kousek

07.08.2013 14:20:21 | Robin Marnolli

Děkuju :-)

07.08.2013 20:34:50 | terezkys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí