Ironie osudu

Ironie osudu

Anotace: S pláčem se rozhlížíš...

S pláčem se rozhlížíš, na všechny strany
hledáš přeživší a umíráš strachy.
Někde tu stále jsou, ty víš to nejlíp,
ti malí skřítci, co smrti se nebojí.

Však slyšíš smích, už jsou blízko!
Jen pozvedni meč, má dcerko...
Prosil jsi boha o její život,
teď bys ho vyměnil za jedno pivo.

Postupem času, ztrácí život smysl,
ty ale víš, že smrt ještě není blízko...
Autor AlexisBlake, 07.08.2013
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alexis je to krásná báseň, i když hodně smutná. Ráda jsem si ji přečetla a dávám ..ST..

17.05.2020 22:17:44 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí