Náhodný návštěvník

Náhodný návštěvník

Anotace: ...

.

V neděli na konci dubna
Výtoň probuzená do kalného rána drkotá dlažebníma kostkama.
Racci nad podolskýma vilama v letu skládají nebesům ranní rituály
a tramvaje jezdí jen o jednom voze.

Náhodný návštěvník hleděl do všech oken světa,
do ložnic naplněných hnusem a do ložnic přetékajících vášní
a přitom plakal kapky nočního deště a zajíkavě si tam a zpátky opakoval
báseň ze všech nejkrásnější.



.
Autor Jan Hrábě, 08.08.2013
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, chci_uverit
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem to četla i s překlepem hlěděl.

08.08.2013 10:37:09 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí