červena láska

červena láska

Anotace: láska pre zlo aj dobro

muž:
ty láska temnoty ...
ty budeš stáť na mieste do nemoty....
keď pán mocného radu prikáže...
tak tvoje srdce podľahne ...

žena:
mesiac bolesti plný...
krčí somnou na hviezdy ...
a vola ma k sebe naveky...
aby spolu splynuli dve hviezdy ..

muž:
ja čakám tu na teba...
a modlím sa...
dokým ty neodhalíš sa...
ja budem milovať dušu tvoju...

žena:
áno som tu pre teba..
klíčim na kolenách ...
keď sa k nám démoni stavajú ..
otrieš sa ty na mojich perách ...

spolu:
nech už koniec započne..
mi spolu budeme ..
temna ruža plače...
a mi v noci temnej tancujeme ..
Autor Darken Salem Jesus, 08.08.2013
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní nadpis

08.08.2013 15:26:14 | Lilien

sorrač bol zle napísaný

08.08.2013 19:18:48 | Darken Salem Jesus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí