Galaxie

Galaxie

Anotace: chtěla.

chtěla jsem moc
ale nešlo to
čas v nezemi
neletí jako u vás
a to při střetu
s jinou galaxií
byl problém
problém
spousty duší
najít si chvilku
a sdělit co si myslí
duši druhé

25 tisíc kelvinů
bílého trpaslíka
černá díra
pohlcující duše
nestálé konzistence
vašich bohů
mohou si za to samy
umění sdílet
& naslouchat
& pochopit

a ženy z LA
si budou dál tančit
svůj pole dance
Autor bloumej očima, 09.08.2013
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí