metal

metal

Anotace: hudba metalová.. buď pochválená

budme tvojou gitarou
budem tvojím spevom
pre boha temného
pre aniela padlého

teraz do toho budem prstami strúhať
a poriadne tony zabíjať..
nech ma balada tejto noci nadchne !
teraz je to na tebe.. teraz sa predveď!

budeme hrať..
budeme spievať..
budeme uši neznámych triasť..
nech plaču.... nech kričia..

lebo toto hudba naša je
teraz ... navždy...tu
budeme metal hrať !
Autor Darken Salem Jesus, 10.08.2013
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozdrcená duše.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí