Mé jméno!

Mé jméno!

Anotace: Mé jméno je..ďábel ..

Ahoj!

Jmenuji se ďábel,
a jdu tě zmást.
Naučím tě flirtovat
a srdce krást.

Naučím tě tolik věcí
jako třeba dobře lhát.

Neučím tě nevinnosti
naučím tě smát.

Smát se lidem,
smát se všemu.

Smát se stále nevinnostem.

Podtrhávat nohy slibu,
Tohle totiž nemá chybu!
Autor zajíček, 11.08.2013
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí