Udělej si

Udělej si

Anotace: udělám si

Udělej si klima
na Zemi dle gusta
teplá ať je zima
studená tvá ústa

luxus když sis prostřel
pro svý ego trapný
budiž terč na dostřel
mediím, božskou kápni

jak se ti to líbí
namiř úhel plný
kolem sebe vybij
krom sebe vše, trny

chlouby najež, ježku
ať se poznáš v louži
vlastního protějšku
v odrazu.. zrak slouží?
Autor Petbab, 12.08.2013
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Qwolady
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu, jenomže vztah člověka ke své Zemi je takový jaký je

13.08.2013 07:21:52 | Petbab

Moc se mi to líbí, mít takovou moc udělat klima na Zemi..., jen ta ústa jsou lepší něžně teplá!-:)

12.08.2013 17:39:30 | Qwolady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí