dno

dno

Anotace: nekonečná spirála...

Osoba z řady blbců
co nevěří ve svůj osud

Strach otevřít oči
začít mít vše ve své moci

Prosit o další šance
...krize co nemá konce

Skrýt se pod pláštěm bludu
ukojit odpornou zrůdu

Utéct do jiné říše
nacházet nové skrýše

Oběť své vlastní viny
na všechny házet své špíny

Dokola prozřít a zradit
neřešit, jen vše zazdít
Autor hulwáttka, 13.08.2013
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: mikrojimbo, Finito la Comedia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná by to chtělo zkusit jiný příběh, vykročit, jít a nezastavovat se..

13.08.2013 12:41:31 | mikrojimbo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí