=Cinkavá

=Cinkavá

Anotace: vzpomínka na brášku...

Cink,cink
*~*~*
Má celou sbírku
..autíček na klíček
a plnou krabičku
..duhových kuliček,
má malý prak
..co sám si vyrobil
a starý vláček,
..koleje vyhodil.

A plechový domek
..jako pokladnička
šesták tam vhodila
..i prababička,
ve starém kufru spí
..medvídek z plyše
má utržené ouško
..a taky díru v břiše.

Všechny ty věci teď
..nějak posmutněly
že ve starém kufru
..je asi zapomněly.
A kdo je našel?
..Už jenom vzpomínka
je konec pohádky
..a zvonek zacinká.

„cink,cink,cink“
~*~

 

Autor Květka Š., 13.08.2013
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Linzerka, Jarka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak toto se nedá napsat líp. Škoda, že už nemám ten kufr. Taky jsem ho měl.

28.08.2013 10:11:27 | VEDz RVAHEs

" cink,cink" ..úžasné!

14.08.2013 18:19:44 | zajíček

Krásně plyne a je roztomile nostalgická.

13.08.2013 20:23:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí