OPĚT JÁ ...

OPĚT JÁ ...

Anotace: jsem tady...

Abych se narodila,
musela jsem umřít dvakrát.
Snad jsem nic nepromarnila,
a budeš mě chtít ..
napořád..

To jen osud a zlý duch
co si hraje a ponásleduje mě
a utéct musím
abych zachránila tebe lásko .

Protože, ty jsi nejduležitější
jsi ve mě ,všude kolem
a nebudu se přít, ani s moudrým Montem
protože stejně by se mi smál
jak si se mnou hrál,jak mě tajně miloval ...

Tak jsem zase zpět,
nemužu byt bez slov , písmen,vět,skládání...
ani nevím ...
je to snad mé poslání?

Jen je mi krásně ,
že se nemusím zas bát
a že s tebou lásko moje
že ,můžu zas skládat ...
Autor Imperia, 13.08.2013
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň není špatná, jen mne moc neoslovila. oprav si chybky..."s moudrým Montem" se mnou ...mezera..překlep .-) + nějaký ten háček, čárka.

16.08.2013 11:34:17 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí