Bolest

Bolest

Anotace: Měla všechno a chtěla stále víc.. motýlí křídla, deštěm zmáčená..

Potrhané křídla
Křídla motýlí
Černá jako uhel
Jako pravda, která se nemýlí

Nenávist a chování
Jenž se ostatním nelíbí
Chovají se sami
Jak se jim zalíbí

Chudák motýl
Chtěla ho ta holčička
Tak rozmazlená, maličká
Osamělé zvíře

Poletuje nad městem
Křídla potrhaná
Pozoruje dívenku
Tak šťastná a roztomilá

Zdá se být
Ale kdo utře slzy
Křídla
Deštěm zmáčená
Autor Petty, 21.01.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí