Budeš hrát jak ticho píská

Budeš hrát jak ticho píská

Anotace: ...

Jedna moje milá
spí smotaná v houslovém klíči
........... v linkách místo not

a ty

budeš hrát do rytmu jejích slz
..... padat do základů písmen
poskládaných do řady
jako odbojáři pro ticho
............. pro nesplnitelné ticho
krmené výkřiky do tmy
Autor Aaliyan, 15.08.2013
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Dominik Plesr, Proxima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí