Zahradní vrakoviště s blonden snad příště

Zahradní vrakoviště s blonden snad příště

Anotace: ...

V zahradní restauraci
ocitám se často
když smysl konání ztrácím
a v jedné z nich
čas se zastavil
soudě dle věcí
pohozených
rozesetých vůkol
jež prorůstal koukol
a kdyby to bylo možné
snad by se zde válely
i Husákovy děti.

Poslední dny,
kdy mám možnost na výlety
pozorovat lány, sem tam květy
nyní sedím pod deštníkem producenta piva
a pohledy počítám kusy šrotu
i dosluhujících hraček.

V pseudo parčíku pro pamětníky
rezavé trojkolky i lodě z bakelitu
vše zastřešují kýčovité slunečníky
v oku mám z toho všeho tiky

Chybí mi kontakt, styky

A pak bez varovaní
vyšší blonden
s lehce vyklenutým podbříškem
já měl Vánoce i s Ježíškem
pod stromem připomínajícím ořech
nádherná z profilu
na bleším trhu - nevzhledném dvoře,
kypící vnady
dusící se v těsném prádle
více než do velkých dlaní...

teď a tady

zjevení tak náhlé

"Vzácná paní!"

chtěl jsem křiknout,

pěvci v korunách zapěli táhle...
Autor kudlankaW, 15.08.2013
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Avola, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, celkem vydařený opus, to musím uznat, skoro tak, jak před časem mé oblíbené od tebe:-)
díky za ni.

15.08.2013 22:32:54 | Robin Marnolli

Díky Robine,

dnes jsem to nasázel jako hospodyňka cukroví na plech :)

Někdy je lepší "lehkost" před hloubavou...

Měj se krásně :))

15.08.2013 22:41:24 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí