opora ...

opora ...

Anotace: lebo tu si ...

kde našla svoju pásť
keď ju hudba zahrala....
krv jej v žilách vrie..
za zločiny proti láske ...
v tom okamžiku..
a bod mrazu bol zabudnutý...
lebo tu si ...
a nikam neodchádzaš
nech sa trápiš ako chceš...
tak to je ...
a ja ti ruku podám...
aby si sa udržala ...
Autor Darken Salem Jesus, 16.08.2013
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí