V RY TMU RYT MU

V RY TMU RYT MU

Anotace: ve světě hudby

Tak zahraj na strunu
ať hudba zesílí v nohách
utneme to ticho melodií
zpěvem dáme o sobě vědět
že tu skutečně jsme
teď a právě tady!

prolity v čiši budou
litry ohnivý vody

a starým tancem indiánů
vyženeme zlo za prostor času
tak tancuj divoce
ve zpěvu svého srdce
v rytmu plynoucího života
tak zahraj kapelníku!

a podej další dýmku
plnou míru a pravdy

zahraj nám všem
teď a právě tady
ať nejsme bez nálady
uchop tu sílu hudby
ať nám ještě chvíli zní
tak zahraj ještě poslední

než nás to znovu pohltí
až vrátíme se zase zpátky
Autor Ctirad Justus, 16.08.2013
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí