muj

muj

Anotace: ..

myslim

na tebe casto

a je to divny

protoze

sme se roky nevideli

 

ale hrdiny dne

nevymazu

 

uz vim

ze muzu odejit

ze i blby kafe

muze byt cil

ze se mi libi dve tecky ve zprave

a psi co skacou po gaucich

jaky to je

kdyz se nekomu libim

ze nekdy je to vono

a nemusi se to rikat

a ze dukazy

sou na hovno

 

ses sebevedomej

ale bojis se

chces zajimat

a ošokovávat

neomrzet

ale

vsechno se stane

a neni to spatne

jenom to B U D E

 

takze

se uz nepozname

za cas na ulici

ale to bude dobre

 

Autor veronika, 18.08.2013
Přečteno 499x
Tipy 10
Poslední tipující: nebech, Já Esther Ruth, Isquieasuus, poeta, Favi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké :) fakt :)

23.08.2013 21:50:16 | Favi

diky favi..

24.08.2013 10:36:34 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí