O tři řady níž

O tři řady níž

Anotace: ...

V kině by za tohle
FULL HD
platili bez řečí

Já to kino
chtěla spálit

Vypil všechnu
Colu a uplaval
skrz sedačky o
tři řady níž

Nucené ticho za
kvalitní film

Tři kousky ovoce
v mém kelímku a
byla jsem mrtvá
když mi podali
lepší
pohled na děj
Autor Aaliyan, 21.08.2013
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: nebech, Ayne, maliska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí