Praha- Ostrava

Praha- Ostrava

Anotace: <p>Přes ř&iacute;msu přelil se chlad</p> <p>Že už mě nenech&aacute; sp&aacute;t</p>...

Přes římsu přelil se chlad

Že už mě nenechá spát

Skočil mi na bedra, jak černý kocour

Praha je nádherná, rychle pryč odsud

 

Z nádraží vyjíždí vlak

V jídelním voze mám hlad

Za cenu hrdosti koupím si bagetu

Od všeho odprostěn,  jak smysl v baletu

 

Na perón nahý a bos

K nebesům zdvihl jsem nos

Oděl se pohledy, obul se do slov

O skvělé bagetě začal jsem proslov

 

O lůžku v němž není chlad

O kočce co nechá spát

Úsměv si maluju podobný šašku

Zítra se vracím zpět, dnes hraju frašku.

Autor Bolder, 23.08.2013
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spát-chlad a hned dvakrát, pak vlak-hlad, pak begetu-baletu. Hrozné verše, žádný rytmus a navíc i obsah nijak světoborný. To se nepovedlo. Sorry.

23.08.2013 11:22:30 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí