Krevní banka AB+

Krevní banka AB+

Anotace: ...

Smála se
a házela
do mě mince

Byl jsem její
automat na pocity

Měla ráda se smát
a plakat si

Projížděla celej svět
a vracela se v elipsách
mě vybírat

Někdy jsem byl
tak unavenej
že jsem sotva
stál na nohách

Jindy mě zvedali
před domem z bezvědomí

Zatímco to dělala
s Arabama

Pila
drinky

A čekala


naberu

sil

.
Autor Favi, 24.08.2013
Přečteno 514x
Tipy 13
Poslední tipující: nebech, prostějanek, synanceia, mikrojimbo, Kaitlynn, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jakto, ze sem to necetla?..automat na pocity..skvelej napad

27.08.2013 20:14:09 | veronika

ta je nej!!

25.08.2013 19:51:48 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí