prach s prachu...

prach s prachu...

Anotace: je to tak je to bolesť a plač..

bojujem z myšlienkami
ale stými kde si ty...
tie si schovávam na spomienku
tie kde plamene žiaria na naše tváre...
keď mesta horeli...

neni to tak dávno
keď som mohol stisnúť ruku tvoju
a povedať ti..
to bude dobre...
všetko bude ako pred tým..

neváham si v sebe úsmev tvoj..
keď tie slová padli do priestoru vzduchu..
a plachtili rovno do uši tvojich...

už tu budem iba čakať..
a s prachu skladať telo tvoje..
z nádejou... že niekde tam v diaľke vdýchnem do sveta život...

no ale márne...
prach sa stále rozpadá len v ďalší prach..
je to preč... je to koniec..
ale ja sa nevzdám..
lebo nadej pre nás dvoch ostáva ..
Autor Darken Salem Jesus, 24.08.2013
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje vždy umírá poslední.. :)

12.10.2013 18:39:03 | Lioness

presne tak :)

12.10.2013 19:17:24 | Darken Salem Jesus

..držím Ti pěsti protože prý znamenají štěstí ;)

14.10.2013 11:27:47 | Lioness

presne tak :)

12.10.2013 19:17:24 | Darken Salem Jesus

Naděje je něco, co nám nikdo nemůže vzít. Vo tom to je. OK

12.10.2013 11:53:31 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí