Vzdálenost iluzí a snů

Vzdálenost iluzí a snů

Anotace: Mívám pocit, že realita a sny jsou vzdáleny miliony světelných let a že ať se snažím, jak se snažím nedosáhnu na štěstí...Možná jde o zoufalství, už ani nevím...

Kolem půlnoci, cestou domů, s hlavou v oblacích...

Utíkám do svého světa
po pár skleničkách vína
s brekem v polštáři si nechám zdát- nás dva, náš den, naši lásku-

Ráno s pocitem viny
a oblakem včerejších lží si uvědomím- jak směšný je sen, naděje a touha-

Nepřítomna sama sobě, nevnímaje zem---odlétám jen...
Autor malá slečna, 27.08.2013
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Snizek, Niky88, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí