Písmo

Písmo

Anotace: ...

Jsem říkanka o malém dítěti
Co za zády počítá do pěti
Jsem románek o prvním doteku
Kdy bývá nám sladce až do breku
Jsem Harlekýn pohádka pro velký
Kde happy end čeká na Popelky
Jsem několik listů beletrie
Která před spaním tvou duši myje
Jsem bulvár co bublinu nafukuje
Ta jeden den v životech lidí pluje
Jsem myšlenka ukrytá v abecedě
Najdete mě na googlu v nápovědě
Jsem odpověď na všechny otazníky
To poslední vyrytý na pomníky

Jsem písmo
Autor Elisha, 27.08.2013
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Robin Marnolli, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí