Noční závislost

Noční závislost

Anotace: ...stává se můrou

nejen noční motýli
uprostřed noci dnešní
ve světle jsou opilí
snad také trochu směšní

urputná je jejich píle
hodují tak světlu tomu
nejraději čistě bílé
nežli vyjde slunce z domu
Autor Ctirad Justus, 29.08.2013
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Qwolady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí