Malá podvečerní chvilka

Malá podvečerní chvilka

Anotace: Debata s kamarádkou o poezii v jednu ráno. Můj první pokus o poezii v životě.

 

 

Večerní rozjímání
k ní prostě patří
myšlenky nejsou k mání
čte pohádky Tří bratří.
 
Slova na stránce se točí
nedívala se na mně
jen pozvedla své obočí
zdánlivě bezvýznamně
 
Nevinná princezna
ji zajímá jen vůně růže
ten, kdo ji nepozná
tak moc se zmýlit může
 
Zdání však někdy klame 
ona se jen tak nevzdá
život ji neoklame
nevinná, malá hvězda
Autor etelwenka, 30.08.2013
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí