Když byl svět jen pro zábavu

Když byl svět jen pro zábavu

Anotace: ...

Dospěli jsme a už nám
není svět ani malý
ani těsný

Dnes
odnesl mě i tebe
na sever a na jih
bez mapy
máme jít zas k sobě

Svět nám začal
klást podmínky
co ráno
a co odpoledne
abychom večer
nemohli vzteky usnout

A slunce vyjde
s mlíkem, ale bez rumu
na který můžem
leda trapně vzpomínat
když byl ještě
jen pro zábavu
Autor Aaliyan, 31.08.2013
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: nebech, Toda, maliska, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí