Aféra zamlženého pohledu

Aféra zamlženého pohledu

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=YVFLgx8o7XM

Krákal zas ty své
nesmysly o smyslu
a tahal z vodárky
přesně čtyřikrát
za jednu hodinu

V hlavě prázdno.

A můj miláček svět
přinesl do akce
aféru nepřítomných očí
a tupé tolerance
"žvaň si, co chceš
já jsem jinde"

V hlavě ticho.

K prozření došlo
někdy nad ránem
po probuzení z vlny
lhostejného přitakání
s tím, že už vím, co chci
tebe ne

V hlavě klid.
Autor Aaliyan, 04.09.2013
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Favi, Kaitlynn, poeta, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí