Cesty do moře věčna

Cesty do moře věčna

Anotace: -

Všechny cesty se slévaj v moře

Asi je putna, kterou jdu

Rozličné ve fauně či flóře

Rozličné v kusém fragmentu

 

Tím střípkem je směr, kterým teču

A kterým ústím do věčna

Až bude amen všem mým kecům

Až přijde zkrátka konečná

 

„Kterou cestu sis chlapče, zvolil?“

Zeptá se převozník či Bůh

To je fuk, hlavně že ses dolil

A tím si uzavřel svůj kruh

 

Kruhy se uzavíraj věkem

A délkou přímek, jimiž jsou

Jenom to neříkejte dětem

Jinak vám brzy zestárnou

Autor Bolder, 04.09.2013
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí