Posraný obraz Starýho Procházky

Posraný obraz Starýho Procházky

Anotace: ,....

Mouchy tu lítaj
Jak větroplánem
Serou mi za uši
A štvou mě
Pak, kdo je tu pánem ??
Pryč je doba,
Kdy byl Franz Josef Císařpánem
Už ani na rám v hospodě U Kalicha
Nedávají mouchy Amen,…
Hostinský Palivec odseděl si
Pokálený obraz
Starýho Procházky,
Já od těch dob,
Co jsem Přečetl Švejka
Jsem zařadil Rakousko-Uhersko
Mezi své lásky,….
Autor v.hercik, 04.09.2013
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí