Pochyby

Pochyby

Anotace: -

Nevíme a tak ptáme se

Zdali jsou v nebi taky deprese

Zdali je Pánbů unese

Nebo je zkrátka nechal nám

 

Kdybychom takhle všechno věděli

Už bychom do nebe jít nechtěli

Zůstali hezky doma v posteli

Ať si je Pánbů v nebi sám

 

To by nám ale všechno uteklo

Nemluvě o myšlence na peklo

A tak aby se neřeklo

Vymyslel ňáký chytrák ráj

 

S myšlenkou na ráj vstávám z postele

A v televizi koukám Jů Hele

Co víc se dnešního dne semele

No a tak neváhej a hraj

 

Hraj s námi tuhle božskou ruletu

S pravidly dávno mrtvých popletů

Vesel se jenom z toho, že jsme tu

A že si můžem jen tak hrát

 

Kdybychom všechno jasně viděli

Nebyla by tma jako v noci

To bychom možná ani nechtěli

A tak jsem za pochyby rád

Autor Bolder, 05.09.2013
Přečteno 271x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí