Hádanka

Hádanka

Anotace: ...kdo to uhádne :)

Na kopečku krvavé stavení,

je skromné, moc toho tam není.

Dva, tři trámy spojený k sobě,

už tam stojí dlouhodě.

 

Řekl bych archeologický skvost,

který přinášel jen slzy a zlost... 

Autor Just_me, 08.09.2013
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí