Hold

Hold

Anotace: Povzdech erotomana.

Sláva tobě Stvořiteli,
za tu krásu dívčích těl
Má to ale jeden háček,
milovat bych všechny chtěl

Jedna žena, to je málo,
proč jsi nám to udělal
Když jsi stvořil tolik krásy
a volnou lásku zakázal

Jak mám žíti jenom z jednou,
když mě láká dívek šik
Neposlechnu - zahřeším si,
protože jsem obšourník

Až nebudu jednou moci,
ať je ze mne starý mnich
Místo děvčat, něhy, lásky,
budu číst si z moudrých knih
Autor Psavec, 22.01.2007
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty bys mohl i nějakou napsat. Byla by hodně veselá a určitě i hodně lechtivá.

22.01.2007 18:39:00 | Terakota

:-))) :-)))

22.01.2007 16:43:00 | isisleo

vtipné, čtivé, skvělé

22.01.2007 15:53:00 | hanscom

pěkný...hned se mi půjde líp do práce..:-)

22.01.2007 08:52:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí