Sám sebou bez strachu a studu

Sám sebou bez strachu a studu

Anotace: -

Ukryté v pavučinách rozbitého skla

Zrcadla toho, co skutečné není

Jsou střípky mého života

Odraz ten zůstává, však předloha se mění

 

Snil jsem, až vysnil jsem si prapodivné věci

A přitom ruce i tvář přirostla mi k mříži

Zarostlý v železo, sám sobě jsem klecí

Strach stal se šelmou, co se kolem plíží

 

Na špičku stavím vejce, pokaždé se zhoupne

Tak jako kyvadlo, dokud ho nerozbiji

Když pak z něj tvoje ruka skořepinu sloupne

Má duše obnažená do ruda se stydí

 

Sám sebou být bez strachu a studu

Netřeba dalších veršů, no tak zkrátka budu…

Autor Bolder, 12.09.2013
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajn obraznost:-)

12.09.2013 15:51:51 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí