POSEDLOST

POSEDLOST

Anotace: Každý, kdo miluje je sám proti sobě. Ale vlastní vinou.

Ještě jsem nestihl vyhrabat se z díry
Kterou tvoje ruce pro mě hloubily
A snad pro ten pocit že trest byl to mírný
Vracíš se zpátky s šancí na jiný

Kolikrát člověk může v sobě zhasit svíci
Že pak v té tmě vidí sotva obrysy
A s křikem takovým že slyšet je až na Měsíci
Posnídá dávku jedu na krysy

Kolikrát už jsem miloval a pošel
Díval se z kopce, změnil se a odcizil
Kolikrát k tobě pro smrt jsem si došel
A pokaždé uvěřil že ty jsi bez viny?

S opary na rtech a rakovinou touhy
Zvykám si náhle, že hořím na hranici
Srdce se svírá a hlavou vzpomínky se mihly
Když hrablem odklízíš mou nepraktickou existenci
Autor lampicka, 13.09.2013
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: drew
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říká se, že se člověk má poučit z vlastních chyb. Ne. Nepoučil jsem se. Ale našel jsem člověka, který je nezneužívá. A to je asi to podstatné.

13.09.2013 16:39:02 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí