Slečna z epilogu

Slečna z epilogu

Anotace: •••

Útržky včerejšků

už nerozfoukám brčkem

jako kdysi

Tvá rozechvělá myšlenka

stala se mou tělesnou schránkou

na dopisy

a další tři pohledy ze slunného Texasu

Vždyť víš..

Býval jsem zvykem

co padal ti do vlasů

 

Ach, ty první sloky..

 

Bývají jako nenápadné krůčky

..jako skoky

do sametových zítřků

 

Ta slečna z epilogu

má dnes obzvláště krásné písmo

a šaty z potrhaných stránek

Už nemohu dál číst

a čekat, jestli vstane

..jestli se probere a zasněně mi poví

 

Jsi mé okno

Jsem tvá vstupenka

 

do podkroví

Autor Trapné děťátko, 14.09.2013
Přečteno 384x
Tipy 29
Poslední tipující: její alter ego, Proxima, Isquieasuus, Radhuza, kudlankaW, Robin Marnolli, Cizí neštěstí, cibulea, drew, Jan Voralberg, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... moc se mi líbí závěr, od:
Ta slečna z epilogu.... krásné

15.09.2013 08:43:55 | Radhuza

moc fajn.

15.09.2013 01:28:51 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí