Milostný (t)akt

Milostný (t)akt

Anotace: ...

Uprostřed noci pod dekou
omámeni vůní svých těl
prožívali chvíli příjemnou
schouleni v nahém objetí
usínali spolu znaveni a křehce
ve společné lásce zmámeni
tak šťastně zamilovaně
hluboce i trochu vlhce
do ticha šustily peřiny
jsou bez viny s čistou duší

"jen okem mrkni anděli"

jak jim to spolu sluší
Autor Ctirad Justus, 15.09.2013
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdánlivě banální téma

však kdo umí čísti mezi řádky

neodchází zklamán

opojen smyslností mládí

život může být a je

leckdy tak sladký...

15.09.2013 12:36:56 | kudlankaW

Děkuji pěkně, nejen za prokouknuti ;)
CJ

11.10.2013 10:59:52 | Ctirad Justus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí