Jen zrnko písku

Jen zrnko písku

Anotace: .....pocit....

Hledání zrnka písku
v hromadě starých pocitů
když se v nich probírám
znejistím, nejsi tu
šedá pletenina večera
padá a nehřeje
a v koutě malých bolů
žádná naděje
že s jitrem
moje splíny mají řešení
a nitrem
letí náznak zděšení
nemůžu najít
TVOJE těšení
Autor Sima, 18.09.2013
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je to těžké. moc hezky napsané

19.09.2013 23:06:46 | zdenka

Pěkně vyjádřeno, bere za srdce...

18.09.2013 23:17:39 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí