Co mi chceš?

Co mi chceš?

Anotace: mluvíš ke mně, vím že se ti to nelíbí, ale já to nechci poslouchat... Čekat na toho pravého je jako čekání na Godota... Dovol mi hrát tu hru s těma nepravýma... a aspoň trochu žít

Hlasitá hudba do uší

nedokáže překřičet hlas vlastní duše.

Ta tvář proradné holky ti nesluší,

srdce zklamaně tluče.

 

Nenajdeš, co hledáš

v levných koktejlech

a cigartách s velbloudem na obalu.

Zahráváš si. Víš že letíš dolů?

 

Na prst si omotáváš nejen pramínky vlasů.

Které vlastně ani nejsou tak dlouhé, jak si snila.

V těch pokoutných podsvětích

jako bys na své sny zapomněla!!!

 

Pch! A proč asi do uší nechávám hlučnou hudbu řvát?

Třeba proto, že nenajde se ten, co měl by opravdu rád?

 

Každej na tomhle světě je herec.

A já jen o něco horší psycholog.

Vím, že si promluvím se svou duší.

 Ale bude to zase jen monolog

 

Mám sny. I jsem měla kdysi pevný řád.

Ale podle něj už dávno moderní vlaky nejezdí.

Měním spoje, snad i tak dojedu za štěstím.

 

Autor melebele, 19.09.2013
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, Martinecka23, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co budeme dělat?
Čekat.
No jo... ale při tom čekání...
Co kdybychom se oběsili?

19.09.2013 13:01:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí