Dívka s jehlami ve vlasech

Dívka s jehlami ve vlasech

Anotace: Pro dívku co dostal jeden z démónů dnešní doby...

Dívka co měl jsem rád,
teď v žilách několik dírek má,
za zklamání z lásky,
už nepohladím její vlásky.

Pár naběhlých vpichů,
utíká do světa zbabělců,
pro chuť po poznání,
vyměnila to místo milování.

Pár okamžiků mezi životem a smrtí,
nevrátí se- život ji smrdí,
v okamžiku vylétne až do nebe,
proklíná vše hlavně svoje srdce.

Žije či na světě už není,
nepamatuji se na její objetí,
pac a pusu vždy na rozloučenou dávala,
prosím svoji duši aby se za ni modlila…
Autor Láďa, 22.01.2007
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro Toulavou: Náhoda je to co čekáme, že se stane a když se to stane tak jsme překvapeni...
Nic není čistá náhoda, ale tohle možná ano

22.01.2007 15:00:00 | Láďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí