=Kalendář

=Kalendář

Anotace: ..podle kalendáře je ještě léto..

 

~Léto…podzim~

~~~~~

~~L~É~T~O~~?~~

 Už tu máme měsíc září

 slunce ale chladně září,

 nějak se mu nedaří

 málo už hřeje do tváří.

 

I když

~~

 Léto máme v kalendáři

 moc letně se však netváří

 být podzimní víc se daří

 od kdy?

Od třiadvacátého září.

 

A proto mladí,staří

 na zahřátí si víno svaří,

 nám léto už nic nenavaří

 podzim ten se šťastně tváří.

 

A to vám vadí?

 Za „pár“ budu v kalendáři.

 

~~J~Á~~P~O~D~Z~I~M~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~

~~~~~

Autor Květka Š., 20.09.2013
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, VEDz RVAHEs, Jarka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové mám moc rád :)

20.09.2013 21:06:25 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí