Noc

Noc

Anotace: ....

Zase se mi těžce dýchá
do dnů ledového ticha
do tmy dnů i do tmy nocí
zas mi lezou červy v bocích.

Zas mi něco vadí sluchu
to mám asi škvora v uchu
bulvy tikaj, lehce tlačí
to zas brouky asi značí.

Srdce tepe, krev mi víří,
neb mi proudí v žilách štíři
dech se krátí, tenčí, úží
však nic z toho není zvenčí.
Autor Chechtalka, 22.09.2013
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Obeil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi se ještě dlouho budu šťourat v uchu abych se ujistil že tam nemám škvora ;)

22.09.2013 21:50:17 | Obeil

máto hezký grády..četlo se to samo...celkem jsem si to představila i s těma broukama :-)

22.09.2013 21:24:23 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí