Po svojimu

Po svojimu

Anotace: -

Zkroutil jsem prstýnek z odpadní mědi

Přilbici pozvedl jak rytíř hledí

Potom se vydal v monterkách

Do boje

 

Že prý je život přehršle nudy

To když v něm stojíš a nevíš kudy

Vydat se máš s pokřikem

Na draka

 

Ze všedních věcí si vystavím světy

Namísto cíle nesčetné mety

Abych moh vyhrávat v životě

Každý den

 

Za něčím velkým ženou se davy

Ale mě vzadu nesmírně baví

Záda vám krýt pomáhat

Hrdinům

 

Pámbů když rozdával životní role

Nahoru zval, však pro nás tu dole

Zanechal i cenný dar

Svobody

 

Ať dosáhnou cíle všichni, co měli

Sám prožiju svůj čas plný a celý

Tak jak se sluší na ty co

Počkají

 

Proběhnout trasou nevidět kolem

No řekněte sami, to byl bych volem

A tak si odbíhám po světě

Kam to jde

 

Až při resumé zeptaj se co ty?

Já ukážu skromně své prodřené boty

Nebudou jiné nežli ty

Hrdinů

 

A tak si každý svým tempem plavem

Nedám se strhnout nadšeným davem

Svou vlastní cestu si užiju

Po svojimu.

Autor Bolder, 24.09.2013
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, Obeil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí