Odloučeni...

Odloučeni...

Anotace: Je to jak na houpačce... A kdo ví, co bude za 7 měsíců? :(

Před měsícem jsi mi vyznal lásku,
já však smutná byla jsem,
nasadil jsi mi velikou vrásku,
před mým brzkým odjezdem.

Pak odjela jsem do daleka,
psali jsme si mile.
Teď propadly se do hluboka
ty společné chvíle?

Potkals jinou, nebo potkáš?
Kdo ví, co se stane?
Pak mi pošli alespoň vzkaz!

Mé rty chutnaj slaně...
Autor B.a.r.b.a.r, 24.09.2013
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí